Кафе і ресторани для вегетаріанців в Києві

Зміст:

Вегетаріанство, як особлива культура харчування, виникло дуже давно. Навіть деякі релігії використовують його в якості якоїсь філософії. У сучасному світі вегетаріанство стає все більш і більш популярним, і особливо набирає обертів веганство, яке є суворою формою цієї ідеології харчування. В Україні цей напрямок одержав популяризацію в останні роки.

Ще не так давно вегани в нашій країні повинні були пристосовуватися до умов життя, де мало можливостей для дотримання правил веганства. У недалекому минулому складно було знайти кафе або магазин, які обслуговували вегетаріанців і пропонували відповідні продукти харчування. Сьогодні ситуація змінюється на краще. Пропонуємо вам огляд кращих закладів Києва, що надають вегетаріанське меню і продукти.

TRI

Затишний ресторан для вегетаріанців. Прекрасне меню, яке складається зі здорової їжі. Пропонує відмінний фреш-бар. Є місце для творчості і сімейного дозвілля.

Адреса: вул. Олеся Гончара, 15/3

 

Organic Cafe Glossary

Кафе для любителів здорової органічної їжі, які хочуть провести час в затишній атмосфері, де завжди звучить приємна музика. Унікальне кафе з незвичайним дизайнерським інтер'єром з екологічних матеріалів. Кухня дуже яскрава, все меню складається з продуктів, які не містять хімії. Це не тільки вегетаріанський заклад, тут для себе можуть знайти корисні страви як вегани, так і ті, хто не відмовився від м'ясної їжі, але надає перевагу здоровому харчуванню.

Адреса: вул. Володимирська, 40/2

Зняти квартиру подобово в Старому Києві

 

ILIVE

Кафе для шанувальників сироїдіння. Всі страви без термічної або з мінімальною обробкою. Подаються виключно корисні страви з овочів і фруктів, які не містять шкідливих для людського організму речовин.

Адреса: вул. Еспланадна, 32

 

VEGI Street

Заклади швидкого харчування можуть бути корисними і це доводить VEGI Street, який пропонує скуштувати безліч різних смачних страв на Дарницькій площі в ТЦ «Дарниця», на четвертому поверсі. Найближчим часом планується відкриття і інших подібних точок в інших районах Києва.

Адреса: Дарницька площа, ТЦ "Дарниця" 4 поверх

 

SkyArtCafe

Кафе, де тільки білий колір і здорова їжа. Дуже приємна атмосфера, хороша музика і смачні страви зроблять ваше дозвілля чудовим і корисним для здоров'я.

Адреса: ПінчукАртЦентр на Бессарабській площі

 

Імбир

Вегетаріанські страви в поєднанні з прекрасною бібліотекою дозволять провести час з користю для душі і тіла. У приємній та затишній атмосфері можна духовно збагатитися, а так само насолодитися смачними і корисними стравами.

Адреса: вул. Жилянська, 7

 

NebO's

Кафе швидкого харчування для сироїдів, яке пропонує страви без термічної обробки. Вегетаріанське меню можна покуштувати в центрі міста.

Адреса: вул. Мала Житомирська, 3/4

 

Аюрведа кафе

кафе-0

Це не просто кафе, а цілий комплекс аюрведичних закладів зі своїми магазинами, клініками, центрами для медитації, студіями йоги і кафе. Тут не тільки можна отримати задоволення від смачних вегетаріанських страв, а й розслабитися.

Адреса: вул. Дмитрівська, 39

 

 

Eco Buffet

Eco Buffet-0

Вегетаріанське меню пропонує мережа кафе Eco Buffet. Все за доступними цінами.

Адреса:

 

 Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)