Коли я отримаю відповідь на запит про бронювання квартири?

Турист: Коли я отримаю відповідь на запит про бронювання квартири?

Після того, як турист успішно відправив запит на бронювання, у власника є 24 години на відповідь. Він (власник) може або підтвердити запит, або відхилити його. Якщо власник проігнорував запит - він автоматично відхиляється після закінчення 24 годин.

Що це означає для туриста?

  1. Відповідь на запит можна отримати протягом 24 годин. Тобто можна через 5 хвилин, а можна і через 5 годин.
  2. Ми рекомендуємо надсилати не 1 запит на бронювання, а відразу кілька в різні квартири (3, 5, 10 - обмежень немає). Таким чином, шанси на те, що вам схвалять один із запитів, значно зростуть + це трапиться значно раніше. Вам залишиться просто вибрати одну зі схвалених квартир і перейти безпосередньо до оплати.
  3. Якщо забронювати потрібно терміново - рекомендуємо вибирати квартири з включеним миттєвим бронюванням (відзначені спец. чином в списку квартир). Їх можна бронювати відразу, моментально, не чекаючи підтвердження від власника.

Нагадуємо, що саме факт оплати = забронювати квартиру.

Зробити запит на бронювання = запитати у власника чи вільна квартира на обрані дати і чи можна її забронювати, але це ще не бронь. Бронь - це коли вам схвалили запит і ви успішно оплатили.

Ми вкрай рекомендуємо звертати увагу в першу чергу на квартири з включеним миттєвим бронюванням. Вони не потребують додаткового підтвердження від власника - можна бронювати миттєво!

2017-03-01_1648

Корисні посилання: