Квартири подобово Гаспра

Кімнати та гості
Тип житла
Ціна
Розташування
Інші фільтри
Миттєві
Гаспра, Україна

Квартири подобово Гаспра

Гаспра - це чарівне курортне селище на морському узбережжі в 10км від Ялти. Це один з найбільш привабливих курортів ПБК. Унікальне поєднання прекрасної природи, морського і гірського кліматів, красивих видів і відомих пам'яток.

 

Чому ми радимо відвідати даний курорт.

 

а) Мальовничі ландшафти. Це гори, це море з висоти пташиного польоту, це різноманітність флори субтропіків.
в) Пам'ятники архітектури, які потрібно побачити. Самий унікальний з них - це «Ластівчине гніздо», маленький витончений палац, що нависає над морем так, що, здається, ось-ось зірветься у прірву. Це Ай-Тодорський маяк, це Руїни фортеці Харакс, це садиба «Ясна поляна», яка пам'ятає ще Льва Толстого, це Юсуповський палац і багато-багато інших цікавих місць.

Зовсім поруч канатна дорога, а також легендарні Лівадійський і Воронцовський палаци.

с) Можливість не тільки відпочити і розважитися, але й зміцнити здоров'я. Можжевелово-дубові ліси, гірський ландшафт, морське повітря, захищеність від вітрів і негоди гірським масивом. Все це дає унікальний цілющий букет.

 

Для того, щоб відпочинок і лікувальний процес були дійсно ефективними необхідно розслабитися, заспокоїтись і забути про суєту, а це можливо тільки в комфортних умовах. Готель не підійде для такого виду відпочинку, так як там є певні правила, обмеження і відсутня приємна домашня обстановка.

Найоптимальніший варіант - це подобова оренда квартир в цьому курортному селищі.



Що Вам дає такий вид відпочинку?


Максимум зручних умов і мінімум витрат. У квартирі є все для того, щоб по-справжньому відпочити і не відчувати жодного дискомфорту. Ви самі встановлюєте свій режим, який вам найбільш зручний. Подібне житло забезпечує своїх гостей необхідною побутовою технікою, в основному це такі предмети як: пральна машина, плита, мікрохвильовка, праска, телевізор, чайник, кавоварка, тостер, фен та інше.

Залежно від рівня квартири, можуть вам запропонувати навіть таку техніку як: посудомийна машина, кондиціонер, комп'ютер, домашній кінотеатр та ін.

Крім того, Ваше тимчасове житло в цьому райському куточку буде обладнано хорошими меблями. Тут у вас буде своя кухня з меблями, технікою та посудом. Це вам дасть можливість при бажанні приготувати собі смачну домашню їжу, а так само вранці побалувати себе чашкою ароматної кави.

 

Орендувати хорошу квартиру можна на порталі подобової оренди Vlasne.ua. Сервіс дозволить вам знайти недорого якісне житло. Вибір великий як за рівнем, так і за ціною. Якщо ви хочете квартиру з видом на море, то на порталі ви знайдете саме, те, що шукали. Є квартири, які знаходяться поруч з прекрасними пляжами. У селищі є пляжі дитячі, лікувальні, можете знайти пляж для сімейного відпочинку або ж пляж для галасливої, веселої компанії. Кожен пляж має кафе, ресторани, розваги, місця для проведення лікувальних процедур. Всі вони покриті дрібною галькою. У будь-якому зручному вам місці, біля будь-якого пляжу Vlasne.ua. може запропонувати вам якісні недорогі апартаменти.

Для того, щоб чудово відпочити, відвідати всі визначні пам'ятки, оздоровитися і засмагнути Вам потрібно чимало часу, оренда житла хоч на кілька діб, хоч на кілька тижнів з порталом, це зручна послуга. Вам не потрібно витрачати грошей і свій час, а всього лише кілька хвилин, і ви знайдете ідеальний для себе варіант. Все дуже зручно і просто - заходите на портал, задаєте параметри в пошуку і вибираєте квартиру, яка вам підходить за всіма вимогами. На Vlasne.ua можна орендувати на недовгий термін квартиру безпосередньо у власників, тобто ніяких агентств і посередників і ніяких додаткових витрат.

Заощаджені гроші зможете витратити на чудесні екскурсії по визначних пам'ятках або можна відвідати набережну і покататися на прогулянковому пароплаві, а любителі підводного світу можуть зайнятися дайвінгом. Портал Vlasne.ua максимально сприятиме тому, щоб ви провели безтурботний і прекрасний відпочинок. Власники квартир, що здаються, які обрали Vlasne, також можуть забути про свої проблеми. Тепер вам не потрібно щодня турбуватися про те, щоб знайти клієнтів і щоб ваше житло не простоювало.

Vlasne.ua пропонує господарям квартир найбільш ефективну рекламу на вигідних умовах. Для цього потрібно мати якісну пропозицію, тобто квартиру з гідними умовами для проживання та обладнану так, щоб забезпечити комфортний відпочинок гостям. Далі, потрібно додати докладний опис квартири і хороші фотографії, великого розміру і, якщо є відео квартири, то не буде зайвим розмістити і його. Важливо так само заповнити календар зайнятості, що позбавить вас і потенційних клієнтів від непотрібних дзвінків. Після цього ваша заявка повинна пройти обов'язкову модерацію, якщо все відповідає вимогам порталу, то оголошення з'явиться найближчим часом. У тому випадку, коли не проходить модерацію, то незабаром отримаєте повідомлення від адміністратора з описом причини, по якій вам відмовлено у розміщенні, після чого ви зможете виправити помилки і розмістити свою пропозицію.

 

 Якщо з вашою квартирою працює Vlasne.ua., То вам не доведеться довго чекати орендарів. Аудиторія порталу дуже велика. Vlasne популярний не тільки в нашій країні, але і в багатьох інших країнах. Будь-який бажаючий з будь-якої точки земної кулі, який планує відвідати це унікальне південне селище, зможе орендувати саме Вашу квартиру.  Працюйте з Vlasne і успіх прийде до вас!

Подобово Гаспра

Квартири Ціни
Здам свою квартиру біля моря, Ялта (Місх (подобово Гаспра) 1389 грн.
Здам двокімнатну квартиру в Гаспрі (подобово Гаспра) 1042 грн.
Однокімнатна квартира в Марата (Ялта) (подобово Гаспра) 695 грн.
Літо на Villa Del Mar (подобово Гаспра) 1736 грн.