Як залучити удачу в Києві - 10 найщасливіших місць в столиці

Зміст:

Київ містичне місто і про це нерідко говорили відомі письменники Гоголь, Булгаков та інші. Це стверджують історики, екстрасенси і це може підтвердити кожен корінний киянин. Багато говорилося про нечисту силу в цьому старовинному місті. Незважаючи на це, в Києві так само багато і позитивних точок, різних цікавих місць, які здатні принести удачу і допомогти збутися найпотаємнішим бажанням.

Будинок з химерами

 Будинок з химерами один з найбільш незвичайних будинків Києва. Архітектор Городецький прикрасив його всілякими звірами. На фасаді розташувалося безліч тварин, а так само фантастичних і казкових істот. Якщо знайти крокодила, то ваше бажання обов'язково збудеться, варто лише гарненько пошукати.

Адреса: вул. Банкова, 10

  

Жаба

Це пам'ятник жабі з секретом. Величезна жаба має спеціальний ківш всередині, в який туристи кидають монетку на щастя. Ходять чутки, що коли цей ківш переповниться, то всі монетки випадуть і якщо вам пощастило, і саме до ваших ніг упали всі ці гроші, то ви станете казково багатим, але якщо не пощастило в цьому, то можна кинути монетку, тоді жаба допоможе в ваших починаннях і принесе вам удачу.

Адреса: вул. Грушевського, 1В

  

Пам'ятник Проні Прокопівні та Голохвастову

Ця відома пара приносять удачу і сімейне щастя. Для цього треба всього лише взяти за руку чарівну Проню і потерти жучка ззаду у героя-коханця Голохвастова.

Адреса: Андріївський узвіз, 23

  

Пам'ятник Булгакову

Для того, щоб знаменитий письменник виконав ваше заповітне бажання, то потрібно сісти до нього на руки, прошепотіти своє бажання і потерти ніс. Пам'ятник виконаний у натуральну величину і знаходиться біля входу в будинок Булгакова.

Адреса: Андріївський узвіз, 13

  

Пам'ятник Яковченко

Згадайте бажання, а після цього сядьте поруч з Миколою Яковченко, потім погладьте його улюблену собачку, тоді він обов'язково виконає вашу мрію.

Адреса: пл. Івана Франка

  

Фонтан бажань

Складається фонтан з чаш покритих золотом і на них зображена богиня Ніка. Кількість чаш 21. Вода тече в кожну чашу з голови грифона. Для виконання бажання потрібно просто кинути монетку в одну з чаш. Знаходиться він на стіні готелю Intercontinental.

Адреса: вул. Велика Житомирська, 2А

  

Кіт Пантелеймон

Пам'ятник реальному коту, який жив в італійському ресторанчику і був улюбленцем всіх гостей. Кіт виконає ваше найзаповітніше бажання, а для цього потрібно погладити вушка і хвостик котика.

Адреса: вул. Володимирська, 40А

  

Міст закоханих

У Маріїнському парку є міст, у якого багато назв, але головне в ньому, те, що він може виконати бажання і зробити так, щоб закохані були завжди разом. Потрібно на мосту зізнатися в коханні і пройтися по ньому, а також повісити замочок, тоді точно пара буде завжди разом.

Адреса: вул. Михайла Грушевського

  

Фонтан в Михайлівському соборі

Його ще називають фонтан-магніт. Сюди приходять з різними бажаннями. Треба взяти монетку, загадати бажання, потім опустити її в воду, витягнути і притиснути її до металевої частини фонтана, якщо вона прилипне на деякий час, тоді бажання обов'язково збудеться.

Адреса: вул. Трьохсвятительська, 8

  

Пам'ятник Городецькому

Знаменитий архітектор сидить в Пасажі з чашкою кави. Якщо присісти поруч на вільний стілець і поспілкуватися з ним, то Городецький виконає бажання. Він допомагає здійснити творчі плани, а так само ті бажання, які пов'язані з придбанням, будівництвом або ремонтом нерухомості.

Адреса: вул. Хрещатик, Пасаж

 

 Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)