Азовське море. Огляд курортів

Зміст:

Бердянськ

Бердянська серед найбільших міст на Азовському морі і найпопулярніших курортів в цьому регіоні. Відрізняється він унікальним кліматом. Море тут дуже тепле. Туристів чекають хороші піщані пляжі, лікувальні грязі і унікальні підземні води. Бердянські грязі перевершують за багатьма показниками відомі грязі Мертвого моря в Ізраїлі. У Бердянську теплий сезон досить тривалий. Якість сервісу поліпшується. Відпочиваючим пропонується великий вибір розваг і атракціонів. Ціни на добове житло за окрему квартиру стартують від 170 грн., За кімнату від 50грн. Середня ціна 300грн.

 

Набережне

Набережне - це невелике селище для любителів тихого відпочинку. Знаходиться Набережне на березі Обитічної затоки, де впадає в неї річка Солона. Тут великі і дуже чисті пляжі, а так само тепле море. Ціни за кімнату починаються з 50 грн. за добу. 

 

Кирилівка

Кирилівка - це відомий курорт на Азовському морі. Це місце для молодіжного відпочинку. Знаходиться курорт між морем, Молочним лиманом і Утлюкським лиманом. Тут так само є дві коси - Пересип і Федотка. Відома Кирилівка і своїми лікувальними грязями. Великий вибір атракціонів, розваг, кафе і ресторанів. Ціна в Кирилівці на житло від 100грн. за добу. Середня вартість 300грн.

 

Миронівка

Миронівка - це невелике селище на березі Азовського моря. Місце для тихого і усамітненого відпочинку. Сезон починається з середини травня. Пляжі чисті, а море тепле. Родзинкою цього місця є обгортання водоростями, що сприятливо впливає на шкіру. Жити тут можна виключно в приватному секторі. Ціни від 50грн. за кімнату.

 

Охрімівка

Охрімівка - це село, яке знаходиться на правому березі Молочного лиману. Селище підходить для любителів спокійного і тихого відпочинку. Є в Охрімівці цілющі грязі. Ціни на проживання від 50грн. за добу.

 

Вам понравилось? Вы знаете что делать :)