Прогулянка з дітьми у Львові

Зміст: 

Львівський музей історії релігії

Львівський музей історії релігії впевнено увійшов в число найпопулярніших музеїв в Європі. Розташований він в Домініканському монастирі, який відомий своєю красою і величчю. Музей має велику колекцію, яка складається з експонатів старовинних ікон, Біблій та інших артефактів і матеріалів, що стосуються релігії. Особливо вражають нічні екскурсії та театралізовані вистави при свічках. Це вражає і сподобається як дорослим, так і дітям. 

Адреса: пл. Музейна, 1 

 

Площа Ринок

Як же не відвідати саме серце Львова - площу Ринок. З давніх часів тут проходили важливі події міста. Сьогодні центральну площу обов'язково відвідують всі туристи. Тут багато цікавих кафе, де можна відпочити і перекусити разом з дитиною, помилуватися Львівський фонтанами, зануритися в атмосферу старого Львова і спробувати львівський шоколад. 

Адреса: пл. Ринок 

 

Львівський екскурсійний трамвай

Дітям буде дуже цікавий екскурсійний трамвай. Екскурсія триває годину, але скільки емоцій подарує ця одна година і дітям, і дорослим. Трамвай обладнаний системою "Аудіо-гід". Перша зупинка Ратуша, а далі проходить повз головні пам'ятки міста. Гарантована приємна і пізнавальна прогулянка Львовом. 

Адреса: пл. Ринок, 1 

 

Міський арсенал

Міський арсенал - це збройовий музей. Являє собою фортифікаційну споруду, яка була зведена в 1556г. Тут можна дізнатися багато цікавих фактів з історії України. 

Адреса: вул. Підвальна, 5 

 

Італійський дворик

Італійський дворик - це відмінне місце щоб розслабитися і зануритися в атмосферу середньовіччя. Тут є літнє кафе і часто звучить приємна музика. Сам будинок є історичним музеєм, а також розміщені галереї, проводяться виставки, є музей шоколаду, тому тут можна побачити багато цікавого. 

Адреса: пл. Ринок, 6

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)