Кілька ідей як провести час з дитиною в Києві

Зміст:

 

Музей води

Музей води - це цікаве місце для дітей та дорослих. Тут розкажуть про нудні речі цікаво - про воду, водопровід, каналізацію і т.д. У музеї розкажуть про льодовики, про дощ, про гейзери. Можна змінити русло річки. Є можливість розважитися з мильними бульбашками. Багато різних розваг чекає відвідувачів у цьому унікальному київському музеї. 

Робочий час: 

ср - пт: з 10:00 до 17:00 

сб - нд: з 10:00 до 18:00 

пн - чт: вихідні 

Адреса: вул. Грушевського, 1в 

 

Океанаріум «Морська казка»

В океанаріумі можна поспостерігати за мешканцями морських глибин. Кілька цікавих галерей познайомлять відвідувачів з життям морських мешканців. Є тут перевернутий корабель, де знаходиться експозиція коралів, а так само Амазонія, де проживають хижі піраньї, крокодили та ін. 

Робочий час: 

пн: з 10:00 до 15:00 

вт - пт: з 10:00 до 19:30 

сб - нд і святкові дні: з 10:00 до 20:00 

Адреса: вул. Малишка, 3 (ТЦ «Дитячий Світ», нульовий поверх) 

 

Ігроленд

Ігроленд - місце, де є все для маленьких непосид: батути, лабіринти, міні-боулінг, конструктори, каруселі, пісочниці, скеледроми і багато іншого. Проводяться цікаві майстер-класи. Батьки в цей час мають можливість трохи перепочити в затишному кафе. 

Робочий час: 

пн - нд: з 10:00 до 22:00 

Адреса: пр. Генерала Ватутіна, 2-т, 3-й поверх (ТРЦ «SkyMall») 

 

KidsWill 

KidsWill - це місто професій для дітей. Тут можна дізнатися які сфери діяльності існують, і спробувати себе в будь-який з представлених професій. У KidsWill можна навчитися заробляти гроші, які можна тут і витратити, можна стати учасником виборів і бути обраним мером містечка. Діти зможуть провести цікаво і весело час в місті професій. 

Робочий час: 

пн - пт: з 10:00 до 21:00 

сб - нд: з 10:00 до 21:00 

Адреса: вул. Академіка Заболотного, 37 (Art Moll) 

 

Музей авіації 

Музей авіації досить молодий, але встиг уже завоювати велику популярність. Це один з кращих авіаційних музеїв світу. У музеї зібрані унікальні експонати. Тут буде цікаво не тільки дітям, а й їхнім батькам. 

Робочий час: 

ср - нд: з 10.00 до 19.00, з листопада по березень до 17.00 

пн - чт: вихідний 

Адреса: вул. Медова, 1

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)