Незвичайні готелі України

Зміст:

У світі багато готелів, тому боротьба за увагу клієнтів і сильна конкуренція призвели до появи нестандартних і незвичайних готелів. Україна сьогодні тільки починає розвивати готельний сервіс. З'являються і незвичайні готелі, їх поки не так багато, але вони є. Пропонуємо невелику добірку цікавих і оригінальних українських готелів.

 

Готель «Історія», Поляниця (Буковель)

Незвичайний дизайн, унікальне підсвічування і прекрасне архітектурне рішення дозволили створити один з найбільш незвичайних готелів України. Кожен номер готелю неповторний. Немає жодного однакового номера, так як кожен з них присвячений якомусь періоду історії України. Є номер «Печера», «Трипілля», «Скіфія», «Київська Русь», «Княжий», «Козацтво», «Кріпосне право», «УПА», «Класика» та ін.

 

Еко-готель «Friend House», Кіровське (30 км від м.Дніпра)

Готель створений дизайнером. Для будівництва були використані тільки екологічні матеріали, які розкладаються: глина, черепашник, дерево, очерет. Знаходиться в курортній зоні, біля річки Орел, в лісі. Займає 3 гектара площі. Меблі спеціально спроектовані для готелю і абсолютно вписуються в інтер'єр і концепцію готелю. Вікна, а точніше отвори, розташовані так щоб в кожному номері було максимум природного світла. Готель більше нагадує печеру, ніж готель. Незважаючи на те, що «Friend House» побудований ще 2007 році, він до цього дня не відкритий для відвідувачів. Тут проживають тільки власники і їхні друзі.

 

Замок «Радомисль», Радомишль

Знаходиться готель в замку Радомисль. Оточений замок лісом. На території багато рідкісних рослин, є водоспади, навколо панує неймовірна атмосфера, яка дозволяє розслабитися. Тут можна перенестися в 17 століття, за часів лицарів. Меблі в номерах дерев'яні і плетені. У готелі є свій музей - музей домашньої ікони, який є найбільшим в країні.

 

Грибова Хата, Поляниця (Буковель)

Готель, який схожий на казкове місце. Його форма нагадує гриб. В готелі немає прямих кутів. Всі меблі в готелі авторські і такі ж незвичайні, як і сам готель. У номерах є кухня. Назви номерів так само оригінальні «VIP-хаос», «Ближче до неба», «Життя вдалося» та ін. Є ресторан «Старий млин», де затишна атмосфера і смачні страви.

 

Готель «Тридев'яте царство», смт Скала Подільська (Тернопільська обл.)

Незвичайний готельний комплекс в мальовничому куточку на Тернопільщині. Оригінальні номери, басейн, сауна, смачна кухня та гостинність чекають туристів в цьому цікавому готелі. Тут можна зануритися в казку. Готель створений з каменю і дерева. Номерів не багато, але все дуже затишні.

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)