Оригінальні лавки Києва

Зміст:

Лавки «Чашки»

На вулиці Прорізній з'явилися зелені чашки з коричневими дерев'яними лавками всередині, які імітують каву. Самі чашки покриті мозаїкою. Встановлені вони в 2013 році. Автором є скульптор Костянтин Скритуцький, а ініціатором стала компанія «Jacobs».

 

Лавка з пледом

У 2011 році на Пейзажній алеї з'явилася затишна лавочка з подушкою і пледом. Плед виготовлений зі скловолокна. Автором оригінальної лавочки є Володимир Кузнєцов.

 

Лавки-тваринки

На Пейзажній алеї живуть цікаві лавочки кіт, заєць і пташка. І дорослі, і діти із задоволенням сидять на цих оригінальних лавочках. Це одне з улюблених місць для фотосесій.

 

Лавка «Закохані ліхтарі»

Відомий художник-коваль Володимир Білоконь створив лавочку, яка символізує невгасаючу любов. З'явилася вона в 2009 році. Знаходиться на Майдані Незалежності. Закохана парочка ще й модники, так як регулярно змінюють зовнішній вигляд - то вони моряк і морячка, то в вишиванках і т.д.

 

Лавка «Закохані стільці»

Продовжуючи тему закоханих, на Хрещатику, 15, є лавочка двох закоханих стільчиків. Романтичні стільчики сидять і туляться один до одного, звісивши ніжки.

 

Лавка «Крута»

krutaia

У парку Шевченка є багато оригінальних крамничок, одна з них особливо виділяється, так як нагадує круті американські гірки. Оригінальний дизайн придуманий, одним з учасників групи Quest Pistols Show, Данилом Мацейчуком.

 

Лавки «Такси»

У парку Шевченка встановлено лавочки у вигляді собачок такс - невисокі і довгі. Тут люблять відпочивати наймолодші відвідувачі парку.

 

Лавка з олівців

Поруч із Золотими Воротами в 2014 році з'явилася дуже мила лавка з кольорових олівців. Лавочку полюбили як кияни, так і туристи.

 

Вам понравилось? Вы знаете что делать :)