5 мальовничих містечок Західної України

Зміст:

Коломия

Коломия дуже красива, її варто побачити. Це колоритне і мальовниче місто. Коломия має цікаву архітектуру і серед них ратуша, яка була побудована ще в 1877 році. У місті вдалося зберегти старовинні будинки і не зіпсувати його сучасними забудовами. Коломия відома своїм музеєм "Писанки", де зібрана унікальна колекція розписних яєць. 

 

Бережани 

Бережани дуже старовинне містечко в Тернопільській області. Засноване воно ще в 1375 році. Старовинна архітектура міста зібрана в історико-архітектурний заповідник. У Бережанах дуже красивий вокзал, ратуша, старовинний банк і цікаві руїни замку. Турист може побачити багато цікавого в цьому прекрасному місті. 

 

Жовква 

Жовква - це містечко, де немає суєти великих міст, де прекрасні старовинні вулички, де приємно гуляти. Архітектура тут в стилі Ренесансу. Гостям потрібно обов'язково відвідати старовинний замок, Костел Святого Лаврентія, Василіанський монастир, Синагогу, Домініканський монастир, Ратушу та інші пам'ятки. Тут можна годинами гуляти прекрасними вуличками. 

 

Берегово 

Берегово - це старовинне містечко в Закарпатській області. Відоме воно своїми унікальними і цілющими термальними водами, які можуть зміцнити здоров'я і допомогти відновити сили. Є тут старовинна архітектура. У Берегово переплітаються українська та угорська культури.

 

Мукачево 

Мукачево затишне і красиве місто в Закарпатті. Це дуже старовинне місто. Воно було засноване в VIII столітті. Головна визначна пам'ятка замок Паланок. У Мукачеві багато красивих вуличок і старовинна архітектура. Розташоване воно у мальовничому місці.

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)