Красиві місця України. Туристичні точки, які варто відвідати

Зміст:

Національний дендрологічний парк «Софіївка»

Софіївка - це дендропарк, який відомий своєю красою і є найбільшим в Європі. Зібрана величезна колекція рідкісних рослин. Красу доповнює велика кількість прекрасних водойм, фонтанів і водоспадів. Парк прикрашають і вишукані скульптури, альтанки та місточки. Створив його граф Потоцький для коханої дружини Софії. 

 

Біосферний заповідник «Асканія-Нова» 

Асканія-Нова - це унікальний заповідник в Херсонській області, який займає 11 тисяч га. Входить в сотню заповідників світу. Це природний музей під відкритим небом. У заповіднику зібрано величезну кількість унікальних представників флори і фауни. 

 

Озеро Синевир 

У Карпатах знаходиться неймовірної краси озеро Синевир. Розташувалося в мальовничому куточку. Озеро має невеликий острів «Морське око». Вода кришталево чиста. 

 

Національний заповідник «Хортиця» 

У Запоріжжі знаходиться острів Хортиця, який є національним заповідником. Це місце, де зібрано багато цікавих історичних та археологічних пам'яток, все це оточене прекрасною природою. Тут можна познайомитися з побутом і життям Запорізької Січі. 

 

Замок в Радомишлі 

У Радомишлі знаходиться прекрасний замок, який полонить своєю красою. Розташований замок в мальовничому місці. Діє в замку музей ікон. У замку можна побачити багато цікавого і насолодитися чудовою природою.

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)