Бюджетні оглядові майданчики Львова

Зміст: 

Ратуша

У самому центрі Львова знаходиться ратуша. Будівля є міською радою Львова. Це найвища ратуша в Україні, її висота 65 м. Ратуша має свій оглядовий майданчик, звідки відкривається прекрасний вид на місто. Але для того, щоб вашому погляду відкрилася ця чудова панорама, треба подолати перешкоду у вигляді вузьких дерев'яних сходів з величезною кількістю сходинок, їх кількість 408. Незважаючи на це, ви точно не пошкодуєте, так як вид з вежі неймовірно красивий.

Ціна: 30 грн.

Графік роботи: пн - пт: 09: 00-17: 00; сб - нд: 09: 00-19: 00; пн: вихідний.

Адреса: пл. Ринок, 1 

 

Ресторан "Дім легенд"

Ресторан "Дім легенд" має прекрасний огляд, якщо піднятися на верхню терасу. На самій терасі теж цікаво, так як тут знаходиться літаючий "Трабант", де можна посидіти і зробити оригінальні фото. Так само на даху сидить сажотрус, який приносить удачу.

Ціна: вхід безкоштовний

Графік роботи: пн - нд: 11:00 - 02:00

Адреса: вул. Староєврейська, 48 

 

Готель "Цитадель Інн"

Готель "Цитадель Інн" являє собою розкішний готель в австро-угорському стилі. Має свою територію, де розташований ресторан з оглядовим майданчиком, звідки відкривається дуже гарна панорама. Для того, щоб помилуватися прекрасними львівськими видами, потрібно зайти в ресторан, де можна замовити чашечку кави і в приємній атмосфері милуватися Львовом.

Ціна: вхід безкоштовний

Графік роботи: пн - пт: 7:00 - 24:00; сб - нд: 08:00 - 24:00

Адреса: вул. Грабовського, 11 

 

Високий Замок

Високий Замок - це мальовничий парк на Замковій горі, з якого відкривається дуже гарний вид на Львів. Підйом займе хвилин 20, але ви гарантовано отримаєте задоволення від приємної прогулянки в чудовому парку. З оглядового майданчика відкривається найкрасивіша панорама міста.

Ціна: безкоштовно

Графік роботи: цілодобово

Адреса: вул. Замкова 

 

Колесо огляду

Парк культури імені Богдана Хмельницького дуже мальовниче місце, де люблять проводити час львів'яни. Тут є не тільки прекрасна природа, але і розваги, і атракціони. Серед них і колесо огляду. Це єдине колесо в місті. Тут відкривається гарна панорама, а ще тут можна приємно провести час.

Ціна: 25 грн.

Графік роботи: вт – нд: 11: 00-20: 00

Адреса: вул. Болгарська, 4 

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)