Прогулянка з дитиною в Києві

Зміст:

Пейзажна алея 

Пейзажна алея - це казка, де можна цікаво провести час і дітям, і дорослим. Тут є лавки у вигляді звіряток - кіт, пташка, зайчик. Багато цікавих скульптур казкових героїв і звірів. Прикрашає алею і фонтан-слоник. 

Адреса: вул. Велика Житомирська 26б 

 

Музей мініатюр 

У музеї мініатюр представлені мініатюрні експонати, які можна побачити за допомогою мікроскопа. Тут є підкована блоха, портрети на волосині, маленький кораблик, мініатюрний «Кобзар», караван верблюдів у вушку голки і багато іншого. Незабутні враження залишаться від візиту в цей музей у дітей і у дорослих. 

Адреса: вул. Лаврська, 9, корпус 5 (на території Києво-Печерської Лаври) 

 

Мотузковий парк «X-Park» 

Мотузковий парк - це місце, де діти і дорослі зможуть цікаво і весело провести час, пройти багато перешкод і випробувати свої сили. Тут є різні мотузкові траси, як для початківців, так і для досвідчених. 

Адреса: парк Дружби народів 

 

Київський музичний театр для дітей та юнацтва 

Де можна цікаво і з користю провести час з дитиною? Цим місцем може бути театр для дітей та юнацтва. Тут діти зможуть побачити улюблені казки братів Грімм, Андерсена і інших відомих авторів. 

 Адреса: вул. Межигірська, 2

 

Дитяча залізниця 

Дитяча залізниця - це одне з найпопулярніших місць серед дітвори. Довжина її 2.8км. Курсує поїзд між двома станціями і проїжджає по мосту. Діти тут точно нудьгувати не будуть. Працює тільки в літній період. 

Адреса: вул. Т. Шамрила, Сирецький парк

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)