Смачні пироги в Києві

Зміст:

Пирогова "Микола"

Пирогова "Микола" - це місце, де є пироги на будь-який смак. Пропонуються пироги з вишнею, сиром, маком, капустою, грибами, м'ясом, рибою та інші. Вибір в цьому закладі величезний. Працює доставка. Названа вона на честь композитора Миколи Перегудова, який любив смачно поїсти в приємній домашній атмосфері в колі великої родини. У Пирогово вирішили відтворити цю атмосферу і домашню кухню. 

Адреса: вул. Саксаганського, 26 

 

Пекарня "Такі пироги"

Пекарня "Такі пироги" пропонує осетинську випічку. Тут є як солодкі, так і солоні пироги. В якості начинки використовуються вишні, яблука, сир, мак, гриби, капуста, помідори, горіхи, гриби, зелень, курка, сир, індичка, риба і багато інших. Так само пропонуються особливі осетинські соуси, які надають неймовірний смак всіх страв. 

Адреса: вул. Щорса, 31а 

 

Пиріжкова "Тітка Клара"

Пиріжкова "Тітка Клара" - це великий вибір смачних пиріжків. Так само готують тут і круасани, торти, пироги, сосиски в тісті і салати. Є солодкі і солоні пиріжки, а так само з дріжджового та бездріжджового тіста. Начинка пирогів і пиріжків дуже різноманітна: телятина, гриби, курка, шпинат, сир, яблука, персики, смородина та інші. 

Адреса: вул. Велика Васильківська, 44

 

Василеві пироги

"Василеві пироги" - це заклад, де готують різноманітну випічку за власними оригінальними рецептами. Пироги на основі власного унікального пісочного тіста. В меню солодка і солона випічка. Начинка дуже різноманітна і оригінальна: балик з сиром, хамса з грибами, капуста з індичкою, шпинат з фореллю, полуниця з сиром, шоколад з бананами та інші. 

Адреса: вул. Січових Стрільців, 35/1 

 

Пекарня "Пірогоманія"

"Пірогоманія" пропонує домашню випічку без шкідливих добавок. В меню входять пироги, пиріжки, торти, печиво та інші кондитерські вироби. Клієнтам пекарні надається можливість вибирати начинку, а вибір досить великий і різноманітний. 

Адреса: вул. Малиновського, 12 

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)