10 смачних місць Одеси. Популярні ресторани і кафе

Зміст:

Бернардацці

Ресторан «Бернардацці» розташований в самому серці Одеси. Це місце, де можна покуштувати відмінне вино і смачні страви європейської кухні. «Бернардацці» має свою особливість - пропонуються "сліпі дегустації", тобто відвідувачам закривають очі пов'язкою і наосліп куштують страви, так можна по-справжньому оцінити аромат і смак. Винна карта ресторану в 2012 році отримала премію Best of Award of Excellence. У ресторані жива музика.

Адреса: вул. Буніна, 15

 

Дача

Прекрасний заклад з оригінальним інтер'єром та приємною атмосферою. Ресторан нагадує дачу 30-х років минулого століття. Дизайнери відтворили атмосферу тих років. Затишна «Дача» розташувалася в старовинній садибі. Є тераса, веранда, літня площадка і старий патефон, який створює приємну атмосферу і дарує музику минулого століття. Меню складається в основному зі страв тих же часів, що й інтер'єр.

Адреса: Французький бульвар, 85/3

 

Kotelok - Бар Мідій

Біля відомої Дерибасівської розташувався затишний ресторанчик, де готують смачні страви з морепродуктів. В меню є свіжі мідії, страви з рапанів, бичків, камбали, а ось ласуни можуть побалувати себе смачним домашнім морозивом. Бар має відкриту кухню, тобто гості можуть спостерігати за приготуванням свого замовлення. Кухня європейська та середземноморська.

Адреса: вул. Садова, 17

 

Компот

У серці Одеси, на знаменитій Дерибасівській вулиці, знаходиться ресторан «Компот». Незвичайний ресторан з оригінальною назвою, який виконаний в ретро стилі. Є великий літній майданчик. В меню є багато фірмових страв. Кухня українська та східноєвропейська.

Адреса: вул. Дерибасівська, 20

 

Куманец

У центрі Одеси, на розі Ланжеронівської і Гаванної, знаходиться ресторан в українському стилі «Куманець». Інтер'єр являє собою українську хату. Офіціанти в національних костюмах. Музика тут так само звучить українська. Природно, що і меню так само складається з страв української кухні. Дуже приємна атмосфера і смачна їжа чекає гостей ресторану.

Адреса: вул. Гаванна, 7

 

МАМАN

Кафе «MAMAN» знаходиться біля знаменитого Оперного театру. Інтер'єр виконаний в англійському стилі. Є багато вантажних деталей. Кухня європейська, українська, середземноморська, є страви відомих шеф-кухарів з усього світу.

Адреса: вул. Ланжеронівська, 18

 

Брати Гриль

Ресторан «Брати Гриль» знаходиться в центрі міста. Основний напрямок ресторану - це страви з м'яса. Кухня українська, американська і європейська. Так само є багато страв з морепродуктів. Хороший вибір вин. Звучить жива музика і є танцпол.

Адреса: вул. Дерибасівська, 17

 

Тьотя-Мотя

«Тьотя-Мотя» - одеське кафе, яке заслуговує на увагу. Заклад нагадує одеську домашню кухню середини минулого століття. Ретро-кафе пропонує гостям смачну домашню їжу.

Адреса: вул. Буніна, 35

 

Кларабара

У Міському саду на Дерибасівській знаходиться ресторан «Кларабара», де інтер'єр і атмосфера початку минулого століття. Подаються оригінальні одеські страви. Тут смачно і затишно.

Адреса: вул. Преображенська, 28 

 

Бенедикт

Оригінальний ресторан «Бенедикт» пропонує всім відвідувачам широкий вибір сніданків, які складаються зі страв різних країн світу. Є свої оригінальні страви і фірмові коктейлі. Ресторан має свою пекарню, тому тут завжди можна купити свіжу і смачну випічку.

Адреса: вул. Садова, 19

 

Вам понравилось? Вы знаете что делать :)