Романтичні місця в Україні

Зміст:

Львів

Львів найромантичніше місто. Він зачаровує незалежно від пори року. Атмосфера міста налаштовує на романтику, навіть самих неромантичних натур. Старовинні вулички, затишні кафе, прекрасні парки, середньовічні замки, стародавні храми, незвичайні дворики, цікаві історії, легенди і таємниці - це все Львів, який дарує багато приємних вражень і налаштовує на романтику. 

 

Кам'янець-Подільський

Кам'янець-Подільський невелике, але дуже гарне місто зі старовинним замком. Фортеця виглядає неймовірно красиво в темний час доби, завдяки підсвічуванню. Тут проходять лицарські турніри, фестиваль повітряних куль та інші цікаві заходи. Атмосфера тут романтична і закохані пари дуже люблять це затишне містечко і його замок. 

 

Клевань

У Рівненській області знаходиться селище Клевань. Тут романтика витає в повітрі. В цьому місці знаходиться знаменитий "Тунель кохання". Це казкове місце. Пам'ятка створена самою природою і є найбільш романтичним місцем в Україні. 

 

Озеро Синевир

Озеро Синевир входить в число романтичних місць. Згідно з легендою, озеро утворилося від сліз, дочки графа Синь, яка плакала на місці, де був убитий її коханий Вір, за указом графа, так як хлопець був простим пастухом і не міг бути гідною парою для його дочки. Озеро знаходиться в мальовничому куточку Карпат. 

 

Умань

В Умані знаходиться Софіївський парк, найромантичніший парк України, який був створений завдяки великій любові. Тут витає дух кохання і романтики. Неймовірно красиве місце. Навколо прекрасні фонтани, гроти, водоспади, пам'ятники, водойми, клумби, рідкісні види рослин. Все просякнуте романтикою. 

 

Київ

Київ старовинне місто і тут багато романтичних місць. Серед таких місць Міст Закоханих, Маріїнський парк, Андріївський узвіз, Набережна, Ботанічний сад ім. Гришко, Голосіївський парк, Пейзажна алея, Володимирська гірка та інші. У Києві можна знайти багато місць з романтичною атмосферою.

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)