Смішні вказівники Києва

Зміст:

«Дискотека 50-х» 

1

Метро "Театральна" дуже прохідне місце, де встановлений цей незвичайний і цікавий знак, який вказує на те, що саме тут, в підземному переході, щосуботи зустрічаються люди похилого віку і танцюють.

 

«Черга за перепічкою» 

2

Улюблена "Київська перепічка" завжди користувалася великим успіхом серед киян і приїжджих, тому черга тут не рідкість, а покажчик інформує, з якою швидкістю розсмоктується ця сама чергу.

 

«Цар-балкон» 

3

Цей покажчик встановлений на вулиці Саксаганського, 99. Тут знаходиться незаконна прибудова лоджії, яка красується на стінах старовинного будинку.

 

«Вітаємо учасників Паралімпіади» 

4

Встановлено знак на Поштовій площі, вказуючи на те, що в період реконструкції це місце стало недоступним для людей з обмеженими можливостями, для мам з дитячими колясками та велосипедистів.

 

Неіснуючий "Будинок-музей Сікорського" 

5

Цей знак вказує на неіснуючий музей авіації, який з року в рік обіцяють створити, а будинок тим часом руйнується. Розташований він на вулиці Ярославів Вал. В цьому будинку знаходилася майстерня відомого Ігоря Сікорського.

 

Шахи і «Третім будеш?» 

6

Знак встановлений в місці, де збираються любителі шахів, в парку Шевченка.

 

«Метро на Троєщину» 

7

Знак знаходиться в місці занедбаної будівництва метро.

 

«Громадський туалет - всюди» 

8

Знак цей встановлений в якості помсти міліції, яка під час Євро-2012 закривали очі на уболівальників, що справляли нужду в будь-якому місці.

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)