Що робити в Одесі взимку

Зміст: 

Замерзле море

Море влітку прекрасно, але і взимку воно заворожує своєю красою, особливо, коли замерзає. У цей період воно виглядає казково. А ще в сильні морози море може "парити", що теж дуже цікаво і незвично. Так що зимовий морський пейзаж не менш привабливий, ніж літній. 

 

Заклади

В Одесі великий вибір затишних кафе і ресторанчиків на будь-який смак і кишеню. Серед них багато тематичних. Пропонується смачне і дуже різноманітне меню. Можна спробувати справжню одеську кухню. Погодьтеся, що дуже приємно сидіти в затишному кафе з чашкою гарячої кави і дивитися, як пролітає за вікном сніг. 

 

Вогні в центрі

У зимовий період Одеса переодягається в сяючі вогники і яскраво світиться в темну пору. Створюється враження, що потрапляєте в казку, в якийсь чарівний світ. 

 

Одеські дворики

Колоритно виглядають одеські дворики не тільки влітку, а й взимку. У будь-якій можете заглянути і побачите там справжню Одесу. 

 

Ковзанки

Взимку в Одесі можна розважатися на ковзанках. У місті є закриті катки, де можна провести весело час. 

 

Дельфінарій

Дельфінарій "Немо" працює цілий рік і практично кожен день. Є можливість не тільки подивитися цікаве шоу, але і поплавати з дельфінами. 

 

Музеї

Одеса пропонує великий вибір музеїв, де дуже цікаво. Серед них "Таємниці підземної Одеси", музей "Контрабанди", музей воскових фігур "У баби Уті", музей коньячної справи Шустов, музей сучасного мистецтва Одеси, Одеський художній музей, Одеський археологічний музей, Одеська кіностудія, музей вогню, музей "Цікавої науки " та інші. 

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)