Зимові розваги в Києві

Зміст:

Мамаєва Слобода       

Популярне козацьке поселення "Мамаєва Cлобода" - це культурно-розважальний центр і етно-музей під відкритим небом. Козацьке поселення, де є багато зимових розваг. Гості можуть покататися на старовинних санях, взяти участь в народних гуляннях, насолодитися прекрасними видами, старовинними хатами і млинами.

Адреса: вул. Михайла Донця, 2 

 

Протасів Яр

Гірськолижний спортивний комплекс "Протасів Яр" пропонує зимові розваги. Тут можна покататися на лижах, сноубордах і санчатах. Є інструктори. Можна кататися не тільки вдень, але і вночі. Навіть коли снігу взимку немає, то це не проблема, так як є система для штучного снігу.

Адреса: вул. Протасів Яр, 23а 

 

Вишгора           

Гірськолижний комплекс "Вишгора" знаходиться в Вишгороді під Києвом. Тут є різні траси і спуски, багато розваг, тюбінг, гірки для дітей. Є можливість взяти спорядження на прокат. Кататися можна і вдень, і вночі.

Адреса: м.Вишгород, вул. Ватутіна, 102 

 

Набережна на Оболоні

Любителі санчат можуть відправитися на Набережну Оболоні. Тут є відмінні місця, де можна весело покататися. Дуже красиве місце.

Адреса: Оболонська набережна 

 

Ботанічний сад

Ботанічний сад - це мальовниче місце, яке розташоване на київських пагорбах, де можна покататися на санчатах і весело провести час. 

Адреса: вул. Тимірязєвська, 1 

 

Гідропарк

Хочете покататися на лижах в тихому місці, де немає міської суєти, тоді вирушайте в Гідропарк. Тут немає спеціальних трас, тільки природа і мальовничі місця. Розваги тут абсолютно безкоштовні.

Адреса: Гідропарк 

 

Голосієво   

Голосієво - це неймовірно красиве місце, недалеко від центру міста, але при цьому тут панує умиротворення і спокійна атмосфера. Тут є траси, де можна покататися як досвідченим, так і початківцям лижникам. Чудове місце для приємного відпочинку. 

Адреса: Голосіївський парк, вул. Генерала Родимцева

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)