Квартири подобово Чернівці

Кімнати та гості
Тип житла
Ціна
Розташування
Інші фільтри
Миттєві
Чернівці, Україна

Квартири подобово Чернівці

Зміст:

Камерні Чернівці

Елегантність архітектури та багатство історії цього міста, по праву дає йому статус одного з найпопулярніших міст Західної України. Його часто порівнюють з Паризьких красотами. І він завжди кличе вас пройтися його камерними вулицями, щоб познайомитися з його цікавими історіями ближче.

Знову збираючись у дорогу, заходьте на наш портал Vlasne.ua, для того щоб зняти квартиру подобово в Чернівцях на Новий Рік 2018. Адже вам слід заздалегідь подбати про затишні апартаменти, де ви зможете відпочити, після довгого дня піших вивчень міста. Приїжджайте сюди на вихідні, а ще краще на свята або Новий Рік. Адже все що ви побачите в його околицях, назавжди залишиться у вашій пам'яті. І ви будете приїжджати сюди знову і знову.

Відмінною його рисою, є великі площі, вулиці, двори і парки, що потопають у зелені і безумовно його багата архітектура. Щоб побачити це все на власні очі, вам всього лише потрібно орендувати апартаменти подобово в Чернівцях без посередників за ціною від 207 грн до 575 грн на добу.

chernovtsy

 

Райони

Чернівці розділені на три райони:

При виборі квартири в Чернівцях, ми рекомендуємо налаштовувати фільтр на Центр. Так як саме тут ви зможете повністю відчути незвичайність цього міста, щодня тягне сюди туристів з усього світу. Зняти апартаменти подобово в пішій доступності до історичних пам'яток, ви зможете за ціною в середньому 400 - 460 грн на добу. На нашому сайті ціни дуже приємні, а квартири порадують вас своїм затишком і комфортом.

 

Чернівецький національний університет

chernovtsy2

Номер один, серед усіх пам'яток міста, був побудований в 1864-1882 році, як Резиденція митрополитів Буковини і Далмації. А в 2011 році, за свою незвичайну архітектуру, він був включений в список об'єктів всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО. Сьогодні, до цього всім відомому Чернівецькому національному університету, з'їжджаються туристи з усього світу. А ви можете легко орендувати апартаменти в його околицях, за ціною 345 - 460 грн за добу.

 

Ольга Кобилянська

На честь української письменниці, названа пішохідна вулиця в Центрі Чернівців. Пройдіться по Вулиці Ольги Кобилянської та відчуйте її привітну атмосферу. А ще краще тут зняти квартиру подобово, за ціною 400 - 575 грн.

chernovtsy3

Також сходіть в театр ім. Ольги Кобилянської. Будинок побудований в стилі бароко і є прикрасою Театральної площі. Поруч з театром можете пройтися по Алеї Зірок. Тут в одному місці зібрані прекрасні надбання міста, де ви також можете орендувати апартаменти, зовсім недорого.

 

Ратуша

Міська Ратуша, була побудована в 1847 році в стилі пізнього класицизму. Якщо ви прийдете на Центральну площу в полудень, ви побачите на вершині Ратуші сурмача, який спеціально для жителів і гостей міста грає мелодію з пісні "Марічка". А піднявшись на вершину ратуші, вам відкриється чудовий вид на Чернівці і річку Прут.

chernovtsy4

 

Як зняти квартиру подобово в Чернівцях? 

Чернівці можуть вас познайомити з багатьма своїми пам'ятками. Але для цього вам потрібно приїхати в це дивовижне місто і зняти квартиру подобово разом з Vlasne.ua. На нашому порталі вас чекає великий вибір однокімнатних і двокімнатних апартаментів, які ви зможете зняти без посередників і без клопоту, в середньому за ціною 400 грн за добу.

Знімаючи квартири подобово, ви отримуєте домашній затишок і низькі ціни. Чого не зустрінеш, орендуючи номер в готелі. До того ж, за домовленістю з господарем, ви можете приїхати разом з домашнім улюбленцем. А налаштувавши на сайті важливі для вас параметри, ви можете орендувати апартаменти з кондиціонером і WiFi.

І ще, для вашої зручності, користуйтеся на нашому сайті сервісом "Миттєве бронювання". Приїжджайте до Чернівців разом з Vlasne.ua. І подорожуйте собі на радість! 

 

Подобово Чернівці

Квартири Ціни
2-к. ТРЦ DEPOt, капремонт, комфорт (подобово Чернівці) 690 грн.
Кв-ра для 1-8 гостей. Проспект. Господин (подобово Чернівці) 403 грн.
Чиста, затишна квартира з ремонтом (подобово Чернівці) 460 грн.
Дуже затишна квартира. (подобово Чернівці) 403 грн.
Здам 1, 2,3 кімнатну квартиру подобово (подобово Чернівці) 1150 грн.
Затишок, євроремонт, ортопедичний матрац (подобово Чернівці) 575 грн.
Апартаменти люкс (подобово Чернівці) 748 грн.
Квартира в центрі міста (подобово Чернівці) 460 грн.
Квартира в центрі міста (подобово Чернівці) 748 грн.
Здам 1-кімн. Головна, 100 в парковій зон (подобово Чернівці) 403 грн.

Ваші платежі захищені

Vlasne гарантує безпеку online бронювання:

  • договір оферти
  • безпечні платежі
  • гарантія повернення коштів

Все це працює тільки за умови online бронювання через сайт.

Нічого
не підійшло?

Заповніть заявку на пошук.
Ми відправимо її всім власникам нерухомості в місті