Квартири подобово Кам`янське (Дніпродзержинськ)

Кімнати та гості
Тип житла
Ціна
Розташування
Інші фільтри
Миттєві
Кам`янське (Дніпродзержинськ), Україна

Квартири подобово Кам`янське (Дніпродзержинськ)

Дніпродзержинськ одине з найбільших міст Дніпропетровської області. Це місто відвідує небагато туристів, в основному сюди приїжджають командировочні з діловою метою, так як це великий промисловий центр. Але навіть тут, де розвинена металургія, машинобудування і інші галузі промисловості, можна знайти багато цікавих місць. Адже місто має давню історію, воно було заселене ще з часів палеоліту. Якщо з'явилося бажання чи необхідність відвідати ці краї, то потрібно вирішити деякі організаційні питання. Для того, щоб Ваше перебування в місті запам'яталося тільки лише з хорошого боку, потрібно вирішити одне з найважливіших питань - це проживання. Готель може бути хорошим рішенням тільки в тому випадку, якщо Ви любите кидати гроші на вітер. Отримати максимум комфорту за мінімальні гроші можна дуже легко. Досить орендувати квартиру подобово. Таким чином, тимчасова квартира заощадить Ваші гроші і надасть справжній домашній затишок.

Такі квартири здаються вже повністю обладнаними

Меблями

Побутовою технікою

Посудом, рушниками, постільними речами.

Квартири для добової оренди в хорошому стані, акуратні і чисті, так як прибирання та зміна постільної білизни проводиться перед заселенням. Такі квартири для тимчасового проживання обов'язково здаються з ремонтом. Якщо це косметичний ремонт - житло відноситься до економ-класу. Квартири для короткострокової здачі цього класу можуть запропонувати клієнтам чистоту, порядок, затишок, необхідні меблі, чисту постільну білизна, рушники і побутову техніку. Економ-клас дає можливість орендувати хороше житло за низькими цінами. Якщо надані апартаменти в цьому місті з дуже хорошим ремонтом, якісними і дорогими меблями, відмінною побутовою технікою, то це буде вже бізнес-клас і вартість відповідно буде дорожча від житла економ класу, але в кілька разів дешевше готельного номера.

Зйомні апартаменти такого рівня нададуть відмінний відпочинок в комфортних умовах.

Є в наявності і подобові апартаменти з шикарним дизайнерським ремонтом, дуже дорогими меблями, відмінною побутовою технікою і масою додаткових послуг і умов. Таке житло відносять до елітного класу. Елітні апартаменти нададуть Вам воістину царський відпочинок. Ціна оренди на добу такого житла досить висока, але проте обійдеться дешевше аналогічного номера в готелі, а найголовніше, що наданий сервіс виправдовує всі витрати з лишком.

 Зняти квартиру - це економне рішення проблем проживання в чужому місті. Швидко і без проблем орендувати житло від декількох годин до декількох діб можна на порталі Vlasne.ua. З порталом Vlasne - це ефективний і зручний пошук тимчасового житла. На Vlasne можна зняти квартиру будь-якого рівня і на будь-який смак. Це великий вибір комфортного житла без посередників, який забезпечить Вам приємне проведення часу далеко від дому.

Подобово Кам`янське (Дніпродзержинськ)

Квартири Ціни
Квартира 1к Черемушки (подобово Кам`янське (Дніпродзержинськ)) 690 грн.
Затишна 1к квартира (подобово Кам`янське (Дніпродзержинськ)) 633 грн.
Двокімнатна квартира погодинно, посуточ (подобово Кам`янське (Дніпродзержинськ)) 403 грн.
Добова квартира в Кам'янському (подобово Кам`янське (Дніпродзержинськ)) 288 грн.
Здам 2х кімн квартиру (подобово Кам`янське (Дніпродзержинськ)) 633 грн.
затишна квартира на лівому березі (подобово Кам`янське (Дніпродзержинськ)) 460 грн.
Квартири подобово в Дніпродзержинську (подобово Кам`янське (Дніпродзержинськ)) 518 грн.
Оренда квартири біля ж-д та автовокзалу (подобово Кам`янське (Дніпродзержинськ)) 403 грн.
Однокімнатна від господині (подобово Кам`янське (Дніпродзержинськ)) 460 грн.
2 кімнатна квартира подобово (подобово Кам`янське (Дніпродзержинськ)) 518 грн.

Ваші платежі захищені

Vlasne гарантує безпеку online бронювання:

  • договір оферти
  • безпечні платежі
  • гарантія повернення коштів

Все це працює тільки за умови online бронювання через сайт.

Кам`янське (Дніпродзержинськ)

Нічого
не підійшло?

Заповніть заявку на пошук.
Ми відправимо її всім власникам нерухомості в місті