Квартири подобово Кривий Ріг

Кімнати та гості
Тип житла
Ціна
Розташування
Інші фільтри
Миттєві
Кривий Ріг, Україна

Квартири подобово Кривий Ріг

Зміст:

95 квартал

Місто, яке подарувало чудову команду КВН "95 квартал", засновників "Ліги сміху", "Вечірнього кварталу" та багатьох комічних серіалів. Перш ніж стати знаменитими, вони ходили по цих вулицях і задумували свої майбутні веселі сюжети. Ви теж можете відчути атмосферу цього міста, але перш за все вам потрібно зняти квартиру на добу в Кривому Розі.

Незважаючи на те, що Кривий Ріг невеликий за площею, на нашому порталі Vlasne.ua, вас чекає великий вибір квартир з підвищеним комфортом. Якщо ви хочете зняти квартиру з бойлером або з побутовою технікою, вам потрібно просто в настройках вибрати важливі для вас параметри. Після того як ви визначитеся з вибором, оформлюйте "Миттєве бронювання" і Кривий Ріг буде чекати вас.

Зняти подобово квартиру в Кривому Розі без посередників ви зможете, заплативши від 207 грн до 690 грн за добу. Що значно дешевше вартості готельного номера.

krivoy2

 

Райони

Кривий Ріг розділений на сім районів:

Пам'ятки міста розосереджені в різних місцях міста. Наприклад, в Металургійному районі ви можете відвідати Георгіївську дзвіницю і Монумент Перемоги. Зняти квартиру подобово в цьому районі, ви зможете за ціною від 345 грн за добу. 

А в Інгулецькому районі знаходиться найглибший кар'єр України - Інгулецький Гірничо-Збагачувальний Комбінат. Заздалегідь подумайте, що саме ви хочете подивитися в Кривому Розі, і вже в залежності від цього, вибирайте район, в якому знімете квартиру подобово.

krivoy1

 

Спасо-Преображенський собор

Також в металургійному районі знаходиться Спасо-Преображенський собор Кривого Рогу, зведений в 2003 році в стилі українського бароко. Це єдиний в місті храм, в якому можуть вільно розміститися всі бажаючі парафіяни. До того ж в його стінах зберігаються чудодійні ікони. Ви також можете приїхати до Кривого Рогу на вихідні, щоб відвідати цей собор.

krivoy

 

Короткі рекомендації від Vlasne.ua

Кривий Ріг - незвичайне місто. Ви тут не знайдете великої кількості музеїв. Але замість цього, тут ви побачите з промислових відвалів, красиві панорамні види міста. А якщо ви приїдете влітку, ви зможете поплавати в озері, яке утворилося в затопленому гранкар'єрі.

Орендуйте подобово квартири в Кривому Розі, в середньому за ціною 345 - 400 грн за добу. На нашому сайті Vlasne.ua, ви дуже просто підберете собі відповідний для вас варіант. А ще, приїжджайте до Кривого Рогу, щоб відзначити сімейне свято в колі рідних і близьких.

Vlasne.ua бажає вам багато нових відкриттів в Кривому Розі.

 

Подобово Кривий Ріг

Квартири Ціни
Квартири в центральних районах (подобово Кривий Ріг) 633 грн.
Квартира в центрі (подобово Кривий Ріг) 518 грн.
Соцмісто, 95 квартал на 4 спальних місця (подобово Кривий Ріг) 633 грн.
Подобово 3 кімнатний будинок (подобово Кривий Ріг) 575 грн.
Квартири подобово в Кривому Розі (подобово Кривий Ріг) 414 грн.
Квартири подобово в Кривому Розі (подобово Кривий Ріг) 403 грн.
Котеджі подобово (подобово Кривий Ріг) 403 грн.
Квартира з ремонтом в центрі (подобово Кривий Ріг) 403 грн.
Квартира ЛЮКС в Кривому Розі (подобово Кривий Ріг) 403 грн.
Квартира ЛЮКС в Кривому Розі (подобово Кривий Ріг) 403 грн.

Ваші платежі захищені

Vlasne гарантує безпеку online бронювання:

  • договір оферти
  • безпечні платежі
  • гарантія повернення коштів

Все це працює тільки за умови online бронювання через сайт.

Нічого
не підійшло?

Заповніть заявку на пошук.
Ми відправимо її всім власникам нерухомості в місті