Кафе морозиво в Києві. Топ-10 кращих місць

Зміст:

З приходом літа приходить і час найбільш смачного десерту, який люблять і діти, і дорослі - це морозиво. Воно популярне всюди, у всіх куточках світу і України, а зокрема в Києві. Кияни та гості міста спекотними київськими літніми днями із задоволенням насолоджуються і охолоджуються морозивом. Нерідко любителі цієї солодощі задають собі питання: «Де найсмачніше морозиво в Києві?». А ми спробуємо відповісти на це питання і допомогти знайти для вас місця, де зможете покуштувати найкраще.

 

Oxota Na Ovets

Хочете спробувати найбільш незвичайні смаки морозива, тоді заходьте в ресторан «Oxota Na Ovets». Меню надає широкий вибір - від смачного класичного і до самого оригінального морозива з беконом.

Час роботи: 10.00 - 22.00

Адреса: вул. Воздвиженська, 10б

 

Умка

Відмінне натуральне морозиво можна спробувати в магазинчику під назвою «Умка». Тут є як стандартні пропозиції, так і дуже нестандартні. Є навіть морозиво для веганів, яке приготовлено з соєвого молока.

Час роботи: 9.00 - 21.00

Адреса: вул. Костьольна, 6

 

Milk Bar

Багато задоволення подарує і похід в «Milk Bar». Натуральне молоко в поєднанні з різними смачними традиційними, а іноді і незвичайними інгредієнтами дозволяють створювати найнеймовірніші види морозива, які подарують справжню насолоду.

Час роботи: пн.-пт. - 8.00-23.00; сб-нд. - 9.00-23.00

Адреса: вул. Шота Руставелі, 16

 

YOGORINO

Натуральне морозиво, яке створюється за спеціальною італійською технологією. Крім того, тут можна спробувати заморожений йогурт, який не відрізняється за смаком від морозива, для тих, хто стежить за фігурою це саме те, що треба. YOGORINO пропонує багато різних цікавих смаків.

Час роботи: 10.00 - 21.00

Адреса: вул. Леонтовича, 6а

 

Double Cacao

Натуральне морозиво з рослинних інгредієнтів і мінімум термальної обробки, а шоколадна глазур, якою поливають морозиво, без цукру і меду. Це справжній рай для веганів і тих, хто на дієті.

Час роботи: пн.-пт. - 10.00-22.00; сб.-нд. - 11.00-22.00

Адреса: вул. Верхній Вал, 18

 

Odessa

«Odessa» - це ресторан, де морозиво готують прямо на ваших очах. Так що тут зможете отримати задоволення не тільки від самого морозива, а й від процесу його приготування.

Час роботи: 11.00 - 23.00

Адреса: вул. В.Васильківська, 114

 

Honey

Це кондитерська, де запропонують вам багато різних солодощів і неймовірно смачне морозиво в тому числі.

Час роботи: 8.00 - 22.00

Адреса: вул. Нижній Вал, 19/21

 

CARAMEL

«CARAMEL» пропонує ніжне і оригінальне морозиво. Тут ви можете спробувати незвичайне фіалкове, лавандове і інші нестандартні види морозива.

Час роботи: 10.00 - 21.00

Адреса: вул. Воздвиженська, 5-7

 

Валь-де-Валь

Великий вибір смачного морозива в «Валь-де-Валь». Пропонуються і інші види десертів, а так само дуже смачна кава.

Час роботи: 10.00 - 21.00

Адреса: вул. Бульварно-Кудрявська (Воровського), 51

 

Gelateria Roma

«Gelateria Roma» - це дуже смачне італійське морозиво. Натуральний продукт високої якості і відмінного смаку. Вибір гідний.

Час роботи: 10.00 - 22.00

Адреса: вул. Антоновича, 176, 1 поверх (ТРЦ Ocean Plaza)

 

Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)