Незвичайні ресторани Києва. Топ 10 тематичних ресторанів столиці

Зміст:

Київ незвичайний, дивовижне, красиве і незабутнє місто, а так само дуже гостинне. Місто має своє унікальне обличчя і душу. Багато цікавих місць, які потрібно обов'язково відвідати, якщо хочете по-справжньому познайомитися з містом. Крім пам'яток, в Києві є ще й неординарні заклади з цікавою кухнею і незвичайним інтер'єром. Представляємо вам найкращі тематичні ресторани Києва.

Ресторан «Leo»

Любите стиль бароко і хочете провести час в дивовижній атмосфері розкоші, тоді вам обов'язково потрібно відвідати ресторан "Leo". Він стоїть на місці старовинного літнього кафе «Рів'єра», яке було популярне ще в кінці XIX ст., який відвідували відомі особистості того часу. Новий же ресторан є наступником старовинного.

Адреса: вул. Паркова дорога, 20

 

Ресторан «За двома зайцями»

Інтер'єр оформлений в стилі однойменного фільму. Душевна атмосфера, дуже гарне обслуговування і прекрасна кухня. Є жива музика.

Адреса: Андріївський узвіз, 34

 

Ресторан «Улюблений дядько»

У дядька різні кімнати в квартирі і можна провести приємно час у нього в гостях, наприклад, у вітальні або в іншій кімнаті. Дядько любить подорожувати і тому привозить різні сувеніри і все нові, і нові.

Адреса: вул. Паньківська, 20

 

Ресторан «Корсар»

Місце для цінителів піратських історій. Весь інтер'єр оформлений в піратському стилі. Екзотичний ресторан з цікавою кухнею. Тут кожен зможе відчути себе справжнім піратом.

Адреса: вул. Петра Сагайдачного, 14В

 

Пивний ресторан «Red Queen»

Вишуканий і затишний паб, для цінителів пива. Меню складається з блюд, які відмінно поєднуються з пивом.

Адреса: вул. Попудренка, 1А

 

Ресторан «Park Kitchen»

Оригінальний ресторан, де є відкрита кухня. Тут кожен відвідувач може спостерігати за приготуванням свого замовлення, а в прозорих холодильниках можна побачити продукти, з яких готуються ці страви.

Адреса: бул. Тараса Шевченка, 30

 

Ресторан «Тарас»

Це ресторан української кухні. Інтер'єр в українському стилі. Домашні страви підкорять гостей. Приємна атмосфера в гостинному ресторані для всіх шанувальників української кухні.

Адреса: пр. Перемоги, 84Б

 

Ресторан «Княжий Град»

Заклад, який розташований в самому серці Києва. Унікальний інтер'єр в стилі Київської Русі. Кухня європейська та українська, але на основі слов'янських традицій.

Адреса: вул. Велика Житомирська, 2

 

Антіресторан «Циферблат»

Це незвичайний заклад, це не ресторан і не кафе, це просто вільне місце, де все безкоштовно - кава, цукерки, солодощі, чай, ігри, інтернет і т.д., за гроші можна купити тільки час. Оплачувати потрібно тільки за час перебування. Біля входу є годинник, відвідувач вибирає одні з них і засікається час. За першу годину потрібно заплатити 50 коп. за 1 хвилину, а всі решта години вже по 25коп./хв.

Адреса: вул. Володимирська, 49А

 

Антіресторан «Bibliotech»

Це вільне заклад, який відступив від стандартів і пропонує місце, де можна зустрічатися з друзями, читати, творити. Тут погодинна оплата, а все інше безкоштовно, тобто напої, закуски, солодощі, інтернет, ігри безкоштовні. Вартість 1 секунди 1 копійка.

Адреса: вул. Саксаганського, 120

 

 Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)