Найкращі пляжі Одеси на мапі

Зміст:

Одеса не тільки місто гумору, але і один з кращих курортів України. Місто може запропонувати своїм гостям багато розваг, екскурсій, атракціонів, а найголовніше - готелів і пляжів. Пропонуємо огляд деяких пляжів Одеси.

Ібіца

Ібіца комфортний пляж. Є хороші шезлонги, прекрасні басейни, приємна музика, дитячий майданчик і багато розваг. Порадує відмінною кухнею і прохолодними напоями.

Адреса:  Пляж Аркадія

  

Ланжерон

Ланжерон один з перших одеських пляжів. Вважається одним з найчистіших і найкрасивіших пляжів міста. Багато цікавих розваг. На території знаходиться дельфінарій. Створено багато зручностей для відпочиваючих. Пляж піщаний.

Адреса:  Пляж Ланжерон

  

Отрада

Родзинкою пляжу Отрада є канатна дорога - ностальгічний атракціон з 70-х. Пропливаючи в вагончику над зеленими схилами Траси Здоров'я, можна помилуватися платанами, квітучими акаціями і блискучим на сонці Одеським затокою. На пляжі Отрада - дуже чистий пісок, який кожен день просівають вручну, тут є дитячий майданчик, дитячий басейн, кафе, тапчани, навіси і парасольки.

Канатна дорога на пляжі Отрада — https://www.facebook.com/kanatkaotrada/

Адрес: Французский бульвар/Пироговская (вход через Мавританскую арку)

 

Портофіно

Комплекс пропонує відпочиваючим комфортабельний відпочинок з басейнами, дитячої зоною, лаунж зоною, терасою та іншими зручностями. Багато різноманітних розваг, хороша музика і чудова кухня. Є все для хорошого відпочинку.

Адреса:  Гагарінський пров., 1

  

Табу

Табу не просто пляж, а пляжний клуб, де є шезлонги, роздягальні, душ і інші зручності для відпочиваючих. Для дітей є майданчик. Працює ресторан, який в нічний час перетворюється в нічний клуб.

Адреса: Пляж Дельфін

  

Чайка

Чайка зручний пляж, до нього можна легко дістатися. Багато зручностей і розваг для відпочиваючих. Є зручності і для людей з обмеженими можливостями. Є паркова зона.

Адреса: Ванний пров., 9

  

Золотий берег

Золотий берег популярний і красивий пляж. Має хорошу інфраструктуру. Піщаний пляж. Кожен знайде для себе розваги до душі. Має невелику, але дуже красиву набережну. Досить багато кафе і ресторанів.

Адреса: Пляж Золотий берег

  

Дельфін

Дельфін дуже популярний пляж, особливо серед молоді. Велика територія. Пляж частково піщаний, частково з галькою. Для маленьких дітей є спеціально відгороджені місця в морі. Є розваги для дітей і дорослих.

Адреса: Траса Здоров'я

  

Пляжник

Це пляж і ресторан, який вночі працює як нічний клуб. Пропонуються відпочиваючим душ, роздягальні, шезлонги, парасольки. Чистий, красивий і комфортабельний пляж. Ресторан пропонує європейську, японську, одеську і дитячу кухню.

Адреса: 13-а станція Великого Фонтана

  

Ітака

Пляжний клуб для тих, хто віддає перевагу комфортному відпочинку. Є все для чудового відпочинку - шезлонги, басейни, парасольки, роздягальні, душ, розваги і приємна музика.

Адреса: Пляж Аркадія

  

Аркадія

Аркадія найстаріший і найвідоміший пляж Одеси. Він має природний спуск до моря. Пропонує як розваги для дорослих, так і для дітей. Досить вузький, але дуже облаштований пляж. Велика частина пляжу піщана. На території розташовано безліч модних нічних клубів, що робить Аркадію центром нічного життя.

Адреса: Пляж Аркадія

 

 Вам сподобалось? Ви знаєте що робити :)